Londres

El pare d'Amy Winehouse consciencia la gent des de la televisió perquè ajudin la seva filla

Amy Winehouse està greu. Ho assegura el seu pare, que fins i tot ha sortit a la televisió per demanar que ajudin la seva filla. Mitch Winehouse, taxista de professió, ha acudit al plató de Sky News per explicar que la cantant té un emfisema pulmonar, "un problema greu de salut tan seriós que una simple cigarreta podria fer-li mal". Per això demana a la gent que entengui que "si li donen només una cigarreta, podrien perjudicar-la". El pare també ha confirmat que la seva filla es prendrà un descans a partir del setembre i no farà més actuacions en directe per poder compondre el seu nou àlbum.

Actualitzat
El pare de la cantant Amy Winehouse, Mitch, ha explicat a la televisió Sky News que la seva filla "té afectada la part superior d'un pulmó", una cosa "insignificant, però que podria portar a alguna cosa molt més greu". Mitch Winehouse demana a la gent que en sigui conscient i que no li doni ni una cigarreta.

El pare de l'artista també ha explicat que el marit de Winehouse, Blake Fielder-Civil, s'està "esforçant molt a la presó", on espera que acabi un procés judicial en contra seva. Fielder-Civil haurà de tornar a rehabilitació quan surti del centre penitenciari.

Sobre la possibilitat que tots dos poguessin tornar a flirtejar amb les drogues, el pare ha assegurat que la seva filla, de només 24 anys, pot tenir davant seu l'última oportunitat per redreçar la seva vida. Mitch Winehouse ha avançat que, a partir del setembre, la seva filla es prendrà un descans de les actuacions en directe per dedicar-se a escriure un nou àlbum.
Anar al contingut