Oriol Pérez Treviño, nou director general de L'Auditori
Oriol Pérez Treviño, nou director general de L'Auditori

El nou director de l'OBC es rebaixa un 15% el sou

L'Auditori de Barcelona ha nomenat de manera oficial Oriol Pérez Treviño nou màxim responsable de les àrees artística i de gerència. El nou director ha arrencat en el càrrec anunciant que el director de l'Orquestra Simfònica de Barcelona (OBC), Pablo González, es rebaixa un 15% el sou, per la qual cosa passarà de cobrar 95.000 euros a l'any a 80.000 euros. Treviño ha declarat que assumeix el càrrec amb l'objectiu de fer de l'OBC "el vaixell insígnia" de l'Auditori.

Actualitzat
El nou director general, Oriol Pérez Treviño, vol que l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, OBC, sigui el vaixell insígnia de l'equipament cultural, que difongui el patrimoni musical català, que toqui fora de L'Auditori i que faci produccions amb altres equipaments com el Teatre Nacional.

En la seva presentació, Pérez Treviño ha manifestat que es tracta "no tan únicament de fer exhibició sinó també d'ajudar a fer un relat, fer entendre que la musica no és només una temporada amb components abstractes sinó que està implicada en les dinàmiques culturals i en la ciutadania".

Funcions artístiques i de gerència

El nou director general de L'Auditori exercirà les funcions artístiques i de gerència fins que les administracions públiques simplifiquin l'actual estructura organitzativa.

D'aquí un mes L'Auditori aprovarà un contracte programa pels propers quatre anys, del qual avui se n'han presentat les línies mestres.
Anar al contingut