Hoquei patins

El Noia Freixenet supera el Tenerife a domicili i es manté líder invicte a l'OK Lliga

El Noia es manté líder a l'OK Lliga després de la jornada que es va disputar ahir. No hi va haver resultats sorpreses i la classificació general no ha experimentat canvis importants. El Noia, que va superar el Tenerife a domicili per 2-4, es manté invicte aquesta temporada en les deu jornades que s'han disputat fins ara. El partit no va començar gaire bé per als catalans, que van veure com els locals s'avançaven en el marcador amb dos gols. Malgrat tot, el Noia va reaccionar i va acabar capgirant el partit.

L'Arenamar Reus Deportiu va fer més bon hoquei que el Barna Work Igualada, però el porter Jaume Llaverola continua marcant la diferència. En la primera meitat, el Reus es va avançar en el marcador i va disposar d'ocasions per arribar al descans amb una renda més àmplia. Llaverola ho va impedir, i, amb dos gols seguits -un en els últims segons de la primera part i l'altre, en els primers segons de la segona meitat-, els locals van capgirar el marcador. A partir d'aquí, els vermell-i-negres, ahir de gris, van posar setge a la porteria de Llaverola. Van forçar l'empat, però el porter de l'Igualada ja no va fer cap més concessió i, en canvi, l'Igualada, en un parell de contres, va sentenciar. Partit equilibrat, també, el que van disputar al Palau Blaugrana el Barcelona, segon classificat de l'OK Lliga, i el Lloret. En arribar al descans, el marcador era d'empat a dos, però, en la segona part, els barcelonistes, tot i l'absència de José Luis Páez, van decantar l'enfrontament a favor seu. I victòria també treballada del Lleida sobre el Blanes, amb una altra gran actuació del porter local, en aquest cas, Guillem Trabal. Jordi Guillén i Plaza van marcar pel Lleida Llista, mentre que Ridaura, en la recta final de l'enfrontament, va reduir la diferència. També es van jugar ahir: Tenerife, 2 - Noia Freixenet, 4 Vic, 3 - Aiscondel Vila-seca, 2 Tordera, 2 - Liceo, 3