Viladecans

El mort a Viladecans seria un dels detinguts per l'atac al macroprostíbul de la Jonquera

Els Mossos sospiten que la mort d'un home per una explosió en un aparcament de Viladecans ha estat un homicidi i tenen indicis que la víctima està vinculada a l'atac amb artefactes, l'any 2012, al macropostíbul Paradise de la Jonquera

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home a causa de l'explosió d'un cotxe en un aparcament de Viladecans. L'explosió no ha estat un accident fortuït, sinó, que segons les últimes informacions, es tractaria d'un homicidi.

Els agents treballen amb la hipòtesi que els fets estan vinculats al crim organitzat, perquè la víctima seria un dels detinguts fa quatre anys per haver participat en l'atac amb artefactes, l'any 2012, al macropostíbul Paradise de la Jonquera.

En qualsevol cas, han descartat que es tracti d'un atemptat terrorista.

Els bombers han trobat dins del pàrquing el cos de l'home. A causa de l'estat en què ha quedat el cos, la identificació de la víctima s'ha de fer a l'Institut de Medicina Legal. Els Mossos escorcollen el domicili de l'home mort, on, segons els veïns, feia dos o tres mesos que vivia.

 

La Zaida, testimoni dels fets, ha explicat que a l'exterior de l'aparcament hi hauria la parella de la víctima:

"He vist una columna de fum gran i una noia que xisclava 'el meu marit és allà'. I la columna de fum era del pàrquing."

Els Bombers també han evacuat una altra persona de l'interior de l'ascensor de l'edifici i l'han portat fins a l'hospital Moisès Broggi. És una dona que està ingressada i que ja s'ha descartat que tingui cap relació amb la víctima mortal.

Els Tedax han recollit proves a l'escenari dels fets, on la comitiva judicial que ha de fer l'aixecament del cadàver no ha pogut entrar fins gairebé a les 17.00 a causa del fum.

 

Deu dotacions dels Bombers s'han desplaçat a la zona després d'haver estat alertats a les 11.38 d'una explosió amb incendi en un pàrquing situat al número 6 del carrer Santiago Rusiñol.

L'incendi ha cremat del tot o en part cinc vehicles que es trobaven a la primera planta del pàrquing.

Com a mesura preventiva, han estat desallotjats els veïns de 4 blocs del carrer Santiago Rossinyol i Prats, que al vespre han pogut tornar a casa.

La majoria de les 40 famílies que viuen en els blocs han passat la nit en cases de familiars o hotels ja que, malgrat que no hi ha mals estructurals en l'edifici, de moment no hi ha subministrament de gas ni d'aigua ja que l'explosió ha afectat algunes canonades.

ARXIVAT A:
Judicial
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut