Barcelona/L'Hospitalet de Llobregat

El Mobile World Congress carrega bateries

Activitat incessant als dos recintes de Fira de Barcelona perquè tot estigui a punt per al Mobile World Congress que comença dilluns

RedaccióActualitzat

Ja ha començat el compte enrere per al Congrés Mundial de Mòbils (MWC), i Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat es preparen per a l'arribada massiva de congressistes. S'hi esperen més de 90.000 assistents d'uns 200 països; més de la meitat, alts executius.

Les feines de muntatge ja van començar el 18 de febrer i duraran fins l'1 de març. Hi haurà 2.000 empreses expositores (167 espanyoles, i d'aquestes, 95 són catalanes) que ocuparan 100.000 metres quadrats de superfície d'exposició.

Només en les feines de muntatge i desmuntatge hi treballen més de 7.000 persones. 3.000 més hi treballaran durant el congrés.

Aquest divendres, a l'entrada principal del recinte firal de l'Hospitalet, l'activitat no cessava perquè el congrés pugui començar dilluns a l'hora prevista.

S'hi podien trobar també cambrers i personal de neteja i manteniment. Per a ells és dia de firmar contractes, recollir vestuari i rebre instruccions de cara al primer dia de feina.

Només de cuiners i cambrers, el congrés de telefonia mòbil en necessita uns 2.800. La meitat els contracta directament Fira de Barcelona, que, si pot, repeteix amb personal que ja ha treballat en edicions anteriors.

VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut