Barcelona

El millor de la setmana dels usuaris!

Des d'ElMeu3cat24 volem agrair la participació de tots els usuaris que cada dia ens ajuden a fer la nostra feina. Per això, cada setmana subratllem el que més destaca del que ens ha arribat. Què espereu? Animeu-vos i col·laboreu amb ElMeu3cat24. Cada dia en som més!

Actualitzat

Aquesta setmana...


En Xavi i la Maria es casen! I com ho han fet saber als seus amics i familiars? Doncs amb un curt a l'estil de les pel·lícules mudes on la parella explica la seva història d'amor. Estem segurs que cap dels convidats oblidarà mai aquesta invitació, ni nosaltres tampoc!

Un altre vídeo, aquest cop des de Mallorca, on els amics de "nonino, una engronssadeta arreu del món", ens parlen del llibre DVD que han creat un grup de mestres on pares i nens de diferents nacionalitats canten cançons de bressol. Una iniciativa integradora que esperem que tingui molt d'èxit!

I sense sortir de ses Illes, una fotografia de MARTA84 ens ha portat records de l'estiu: la màgia del mar d'Eivissa ens ha fet oblidar per uns instants que aquí a Catalunya està fent molt de fred!

JMTibau ens informa que des del seu blog, "Tens un racó dalt del món", ha convocat a escriure poemes on surti la frase "una sortida digna", nom del seu nou llibre de relats. A canvi en sortejarà un exemplar i els poemes formaran part d'un llibre que publicarà l'editorial Petròpolis. Ànims, poetes!

I una nova queixa del lector ens ha arribat des del barri barceloní de la Verneda, on David Vicente ha denunciat la manca de places d'aparcament que pateixen i ha demanat que l'Ajuntament construeixi un pàrquing municipal. Vosaltres també patiu aquests problemes als vostres barris?

Tu també vols formar part del nostre equip de ciutadans reporters? Tan sols t'has de registrar, és molt fàcil!

Ajuda'ns a construir ElMeu3cat24, el teu espai de participació!


Vols veure el millor d'altres setmanes?
Aquí pots veure el més destacat de la setmana del 19 d'octubre, del 26 d'octubre, del 2 de novembre, del 9 de novembre, del 15 de novembre, del 23 de novembre, del 30 de novembre, del 7 de desembre, del 14 de desembre, del 28 de desembre del 2009, del 4 de gener, de l'11 de gener i del 18 de gener del 2010.
Anar al contingut