El Lleida perd per la mínima al camp del Reial Múrcia

El Lleida ha perdut per la mínima al camp del Reial Múrcia, en un partit intranscendent per a tots dos equips, classificats en la zona mitjana de la taula. L'únic gol del partit ha estat obra d'Iván Alonso, en el minut 27. El conjunt català no ha fet cap llançament entre els tres pals, i per tant la victòria local és del tot justa. L'equip murcià fins i tot podria haver fet el 2-0, però Iván Alonso ha fallat un penal llançat quan faltaven quatre minuts per a l'acabament del temps reglamentari.

En el primer tram, Acciari i Valera ja havien avisat del primer i únic gol, que ha arribat després d'una combinació Maciel-Valera-Iván Alonso. L'uruguaià és qui ha batut Rangel amb un bon llançament a la mitja volta. Alonso aconseguia així el seu gol número 11 de la temporada. El Múrcia, malgrat incórrer en nombrosos fores de joc, ha aprofitat els espais que ha deixat un Lleida que ha pressionat molt poc. Richy ha pogut ampliar el compte. En la represa, la mateixa tònica. El Múrcia ha pogut marcar amb Iván Alonso al capdavant. També ho podria haver fet amb accions de Julio Álvarez i Richy. Iván Alonso fins i tot ha fallat un penal en el minut 86. Rangel li ha endevinat la intenció i ha salvat més d'un gol al Lleida.