El Liverpool empata a dos amb l'Aston Villa i pràcticament s'acomiada de la Premier

El Liverpool podria haver dit adéu a la Premier després d'empatar a dos amb l'Aston Villa en partit disputat ahir a Anfield i corresponent a la 23a jornada del campionat anglès. Els "reds" van aconseguir un agònic punt gràcies a un gol de Crouch a les darreries de l'enfrontament i veuen com les victòries a domicili del United, l'Arsenal i el Chelsea els deixen fora de la lluita pel títol. A més, la victòria de l'Everton al camp del Wigan deixa el Liverpool fora de la zona de Champions. El cap de Benítez perilla més que mai.

El Liverpool no aixeca cap. Just en la setmana que més s'han intensificat els rumors de venda del club, el llegendari club anglès s'acomiada de la lluita pel títol. Amb un Benítez cada cop més qüestionat, els "reds" no van passar de l'empat a dos davant l'Aston Villa i es queden a 14 punts del líder, el Manchester United.

La desfeta podria haver estat molt més gran si l'espigat Peter Crouch no arriba a marcar el gol de l'empat en els minuts finals de partit. Benayoun havia obert el marcador, però el Liverpool va ser incapaç de sentenciar i això ho van aprofitar els de Martin O'Neill per capgirar el resultat. Una espectacular tisora de Marlon Harewood i un xut de Mellberg desviat per Fabio Aurelio van portar la perocupació a Anfield amb l'1-2, ja ben entrada la segona part. Crouch va maquillar el resultat amb la igualada final, però no va evitar que la decepció s'apoderés dels aficionats del Liverpool.

Amb l'empat, el Liverpool no només s'acomiada de la Lliga, sinó que veu com la zona Champions s'allunya. L'equip de Benítez és ara cinquè ja que s'ha vist superat per l'Everton. L'equip d'Arteta es va desfer del Wigan, mentre que els tres conjunts de la part alta -Manchester United, Arsenal i Chelsea- van eixamplar el seu avantatge respecte del Liverpool gràcies als triomfs aconseguits davant el Reading (0-2), el Fulham (0-3) i el Birmingham (0-1), respectivament.