Barcelona

El jutge retira l'arma al mosso que va disparar contra un home a la gossera municipal de Barcelona

Novetats sobre el cas del mosso d'esquadra que fa tres setmanes va disparar un tret a un home a la gossera municipal de Barcelona, situada a la carretera de l'Arrabassada. El jutge que porta el cas ha ordenat que se li retiri l'arma a l'agent. Els fets van passar el passat 8 de gener a l'entrada d'aquelles instal·lacions municipals, quan un home molt alterat va agredir els treballadors de la gossera, que van avisar els Mossos.

Actualitzat

El jutge que porta el cas del mosso d'esquadra que va disparar dos trets contra un home romanès, Mihaita B., que va irrompre a la gossera de Barcelona i en va agredir els treballadors, ha decidit ordenar que es retiri l'arma a l'agent.

Fa tres dies, tres treballadors de la gossera van declarar al jutjat d'instrucció número 22 de Barcelona, que porta el cas, que l'agent va disparar en veure's acorralat, ja que l'agressor l'amenaçava amb una pala amb la qual prèviament havia copejat el seu company de patrulla.

Els fets

L'incident va tenir lloc el passat 8 de gener a l'entrada del Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Barcelona, situat a la carretera de l'Arrabassada. Un home, visiblement alterat, va començar a destrossar els cotxes que estaven aparcats i va agredir els treballadors que hi havia en aquells moments a la gossera.

Davant de l'actitud que mostrava l'home, els empleats van decidir finalment avisar els Mossos d'Esquadra. Una patrulla de la policia catalana es va desplaçar a la gossera i va intentar reduir l'agressor i va ser llavors quan l'home va atacar amb una pala un dels mossos, al qual li va trencar el braç. Quan es disposava a atacar el segon, aquest va treure la seva pistola i li va disparar dues vegades. L'home va quedar ferit i es va recuperar després d'una operació.  

Anar al contingut