Pedro Antonio Sánchez, president de Múrcia
Pedro Antonio Sánchez, president de Múrcia
Madrid

El jutge que investiga el cas Púnica vol imputar el president de Múrcia

El jutge atribueix al president popular, Pedro Antonio Sánchez, delictes de frau, suborn i revelació d'informació amb la xarxa Púnica

RedaccióActualitzat

El jutge de l'Audiència Nacional que investiga el cas Púnica, Eloy Velasco, ha demanat al Tribunal Superior de Justícia de Múrcia que investigui el president de la comunitat, el popular Pedro Antonio Sánchez, per frau, suborn i revelació d'informació.

Velasco considera que el president murcià va perjudicar els interessos de l'Administració Pública en pagar-se, amb diners públics, una campanya a les xarxes socials per netejar la seva imatge. Pedro Antonio Sánchez hauria encarregat la campanya a un dels aconseguidors de la trama Púnica.

La condició d'aforat de Sánchez fa que sigui el Tribunal Superior de Justícia murcià qui en formalitzi la imputació. Velasco contradiu així el criteri de la Fiscalia Anticorrupció, que va generar una forta polèmica en firmar en contra d'aquesta imputació. Un fet que va portar el fiscal general de l'Estat a donar-ne explicacions al Congrés.

Pedro Antonio Sánchez està sent també investigat en el cas Auditori de presumpta corrupció urbanística.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut