Futbol

El Girona visita aquest diumenge a les 18 h el camp del cuer de la Segona Divisió, el Tenerife

El Girona juga aquest diumenge a les 18 h a Tenerife en el primer partit de la segona volta. En l'expedició hi viatjarà un dels nous fitxatges, Keko. L'altre reforç, Adrien Goñi, s'haurà d'esperar. Gerard ha quedat fora de la llista per anar a Tenerife, igual que Luso i Borja, per decisió tècnica, i Peragón, per lesió. Els gironins volen sumar un triomf que els allunyi de les posicions de descens, davant l'actual cuer de la Segona Divisió.

Actualitzat
El van fitxar dimecres i Keko ja ha viatjat amb els nous companys cap a Tenerife. Amb només dos entrenaments amb el Girona, ja ha convençut Raül Agné perquè compti amb ell en la convocatòria per a la visita als illencs.

Els gironins comencen la segona volta a l'Heliodoro Rodríguez López. Davant, hi tindran un Tenerife que durant tota la temporada ha estat en zona de descens i ara ocupa l'última posició. A més, en aquesta campanya, el club ha acomiadat dues vegades l'entrenador, i ara és Antonio Tapia qui dirigeix l'equip. Però Agné no es refia gens de la situació del conjunt canari. El tècnic gironí creu que els illencs tenen bons jugadors i que no estan jugant al nivell esperat. En la primera volta, el Girona va derrotar el Tenerife per 4 a 2. Llavors, els canaris eren un equip que acabava de baixar de Primera Divisió. Era el preludi d'una actuació d'un conjunt que, després de vint-i-una jornades, encara no aixeca el vol del pou del descens


Goñi haurà d'esperar


Adrien Goñi, que es va convertir aquest divendres en el segon reforç d'hivern del Girona, no jugarà a Tenerife. Després de l'arribada de Keko, el club de Montilivi va presentar aquest divendres Adrien Goñi com a nova incorporació de la plantilla blanc-i-vermella. El jugador navarrès, de 22 anys, deixa així el filial de l'Athletic Club i signa un contracte que el lligarà amb els catalans el que queda de temporada i dos anys més. Goñi és un migcampista de qualitat que, fins ara, ha estat un fix a l'Athletic B, tot i que només havia disputat un partit amb el primer equip dels "lleons". En canvi, el futur de Gerard López és la incògnita. El club és conscient que ho ha resoldre, però insisteix que el vallesà ha de fer el primer pas.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut