"The Washington Post" revela que Sessions es va reunir dues vegades amb l'ambaixador rus ("The Washington Post")
"The Washington Post" revela que Sessions es va reunir dues vegades amb l'ambaixador rus ("The Washington Post")
Washington

El fiscal general dels EUA va amagar reunions amb l'ambaixador rus durant la campanya

Els demòcrates ja han demanat la dimissió de Jeff Sessions, que durant l'acte de confirmació del càrrec va negar qualsevol contacte amb el representant diplomàtic de Rússia als Estats Units

RedaccióActualitzat

El fiscal general dels Estats Units, Jeff Sessions, es va reunir almenys en dues ocasions amb l'ambaixador rus als Estats Units durant la campanya per a les eleccions presidencials que van donar la victòria a Donald Trump. Ho revela aquest dijous el diari "The Washington Post", que cita fonts del Departament de Justícia. Sessions es va entrevistar dues vegades amb l'ambaixador Serguei Kisliak, enmig de les acusacions per les suposades ingerències del govern rus amb l'objectiu de perjudicar la candidata demòcrata, Hillary Clinton.

Durant l'acte de confirmació del càrrec com a fiscal general, Jeff Sessions va negar rotundament haver tingut cap contacte amb representants de Rússia. Aquestes revelacions de "The Washington Post" han fet que la líder demòcrata a la Cambra de Representants, Nancy Pelosi, hagi reclamat la dimissió del fiscal, que s'hauria reunit amb Kisliak en ple ciberatac del Kremlin contra Clinton. Els demòcrates recorden que l'exassessor en seguretat de Trump, el general Michael Flynn, va haver de dimitir després de saber-se que també es va reunir amb l'ambaixador rus a Washington.

Anar al contingut