Copa ULEB

El DKV venç sense angúnies el Pamesa (77-67) i jugarà les semis de la ULEB contra el Galatasaray

El DKV Joventut ha debutat amb pas ferm en la Final a Vuit de l'ULEB. Els badalonins s'han desfet del Pamesa València (77-67) en un matx més plàcid del que s'esperava. Els verd-i-negres, amb la bona direcció de Ricky Rubio i l'aportació de Mallet, i el sempre decisiu Rudy Fernández, ja guanyava en el descans per un contundent 44 a 26. Mallet ha estat el màxim anotador de l'equip badaloní amb 16 punts. Pel Pamesa, només Shammond Williams, amb 25 punts ha intentat mantenir el tipus. El rival a semifinals serà el Galatasaray, que ha guanyat el Besiktas (60-61).

La Penya n'ha tingut prou amb els dos primers quarts per deixar clar que no donaria cap opció al Pamesa. Excepte el 0-6 inicial, el partit ha estat un monòleg ofensiu dels homes d'Aito. Els valencians han estat molt preocupats de vigilar Rudy Fernández, que només ha pogut anotar 3 punts a la primera part gràcies a aquest triple, però han descuidat la resta i la Penya ha jugat a plaer. Un parcial de 19 a 0 ha trencat el partit. Al descans la diferència ja era de 18: 44 a 26.

I lluny de deixar reaccionar el rival, els verd i negres han sabut mantenir el nivell en el que ha estat un autèntic bany de joc. El pes ofensiu l'ha assumit Demond Mallet. I a base de triples ha retallat la diferència fins als deu punts finals. Però la Penya no s'ha deixat sorprendre i jugarà una de les semifinals, dissabte, contra el Galatasaray turc.