Igualada

El detingut a Igualada sospitós d'agredir una dona és un violador condemnat que tenia un permís de 3 dies

Es tracta d'un intern de la presó de Ponent amb un permís concedit per un jutjat de vigilància penitenciària

RedaccióActualitzat

L'home detingut diumenge a Igualada per ser sospitós de l'agressió i violació una dona és un violador condemnat que tenia un permís de tres dies. L'home complia una condemna de 26 anys de presó per robatori amb violència, agressió sexual i intent d'homicidi de dues dones més, a Abrera i Martorell. Pardo estava ingressat a la presó de Ponent i aquesta era la tercera vegada que el jutge li concedia un permís de tres dies. La primera va ser al juliol, la segona al setembre i l'última, aquesta.

Conegut com el violador de Martorell, ja va ser polèmic fa 10 anys perquè la justícia el va deixar en llibertat sense jutjar-lo mentre estava en presó preventiva, cosa que va obligar a una de les seves víctimes a portar escorta. La dona va acabar sent indemnizada per l'Estat amb 6 mil euros per danys morals. 

Els fets pel quals l'han detingut ara van passar dissabte passat i segueixen el mateix modus operandi que es van fer servir en els anteriors atacs. L'individu va abordar una dona d'uns 50 anys quan sortia de casa seva a la capital de l'Anoia. Se la van endur fins a una zona boscosa a tocar d'una urbanització de Castellbisbal i allà la va violar, li va robar i la va apunyalar al coll. Ara la víctima s'està recuperant de les ferides a l'Hospital de Martorell.  Els Mossos la van poder localitzar gràcies al seu telèfon mòbil.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut