Sant Joan Despí

El desè aniversari de l'euro, a "Focus 3/24"

Aquest dimecres, 28 de desembre, a les 22, el programa especial "Focus 3/24" tractarà sobre el desè aniversari de l'entrada en vigor de la moneda única europea, l'euro. Aquest especial informatiu recordarà com es va introduir l'euro i farà un balanç del que ha significat la moneda europea en aquests deu anys. Un aniversari que coincideix amb la crisi del deute sobirà, els dubtes sobre la fortalesa de la moneda única i de la mateixa zona euro i la recerca de solucions per salvaguardar-la i enfortir-la enmig de la crisi econòmica mundial.

RedaccióActualitzat
El programa, d'una hora, el dirigeix i presenta el redactor en cap d'Economia de TV3 i director del "Valor afegit", Albert Closas, i tindrà l'anàlisi a plató de Miquel Ramon, periodista de TV3 que fa 10 anys ens va explicar com s'introduiria aquesta moneda en el programa "Camí de l'euro", i un debat amb Anton Costas, catedràtic d'economia de la UB i vicepresident del Cercle d'Economia, i Jordi Cuixart, director general de l'empresa Aranow Packaging.

L‘especial inclourà també diversos reportatges sobre l'aniversari i l'entrevista, enregistrada fa uns dies, que el corresponsal de TV3 a Brussel·les, Salvador Sala, ha fet al vicepresident de la Comissió Europea i comissari de la Competència, Joaquín Almunia.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut