El Dépor s'acomiada de la Champions i el Madrid dependrà d'ell mateix en l'última jornada

El Deportivo de la Corunya és el primer equip espanyol que diu adéu a la Lliga de Campions. Un gol en el temps afegit de la Juventus ha deixat el marcador en 3 a 2 i ha obligat a fer les maletes als gallecs. El Deportivo de la Corunya ha remuntat inicialment un gol de Ferrara amb Tristán i Makaay, però Trezeguet i Tudor han girat la truita. El Manchester i el Basilea han empatat a Old Trafford. El Madrid, en canvi, depèn d'ell mateix per passar a quarts, després de guanyar al Bernabéu el Milan, per 3 a 1. Dos gols de Raúl i un de Guti han deixat en honorífic el gol de Rivaldo. En l'altre partit del grup, el Borússia de Dormund ha guanyat 3 a 0 el Lokomotiv.

MADRID, 3 - MILAN, 1 Raúl només ha necessitat 10 minuts per marcar un gol més en la Lliga de Campions. El màxim golejador de la història de la competició ha rematat amb tota l'ànima una gran passada al primer toc de Ronaldo. Els exmadridistes Redondo i Seedorf i l'exbarcelonista Rivaldo no han tingut gaire sort en el seu retorn al Santiago Bernabéu. Raúl González, amb un detall més de la màgia d'aquest jove de 25 anys que és un dels jugadors més grans de la història del Madrid, ha fet el segon. El crac se n'ha anat dels passius defenses italians amb l'esquerra i amb la dreta ha xutat lluny de l'abast d'Abbiati. Raúl ha fet el seu gol número 41 en la Champions en 75 partits, molt lluny dels 28 de Kluivert, Del Piero i Van Nistelrooy. Quan més plàcid estava sent el partit per al Madrid, Rivaldo, amb la fam de gol pròpia d'un exjugador del Barça, ha marcat sol sense oposició en el minut 81. Un teva-meva entre Zidane i Raúl l'ha finalitzat Guti, que havia entrat per Ronaldo, amb molèsties, i com Portillo no acostuma a entrar sense deixar el seu segell en forma de gol. El Milan segueix amb 12 punts com a inamovible primer de grup, i el Madrid és segon, amb 8, un més que el Borússia de Dormund. Si el Madrid guanya en l'última jornada al camp del Lokomotiv o fa el mateix resultat que l'equip alemany a Milà passarà com a segon de grup a quarts de final. L'equip rus és últim, amb un punt. JUVENTUS, 3 - DEPORTIVO DE LA CORUNYA, 2 L'italoargentí Mauro Camoranesi ha posat la pilota al cap de Ferrara en el minut 12 després del llançament d'un córner, i el central italià, des de molt lluny, ha rematat sol i amb molta potència al fons de la xarxa. El Dépor ha tornat a entrar en el partit i en la competició gràcies a una jugada de tiralínies. Duscher ha obert a la dreta, per on entrava Makaay, que ha cedit a Diego Tristán, el qual a un pam de la línia de gol només ha hagut de posar el peu per marcar i empatar el matx. Quan feia només 5 minuts que havia començat la segona part, Roy Makaay ha fet allò que millor sap fer, marcar, i ha capgirat el partit. L'holandès, un dels màxims golejadors d'aquesta edició, ha fet un xut impressionant des de fora de l'àrea que ha anat a parar a l'escaire de Buffon. David Trezeguet ha empatat en quedar-se sol davant Juanmi gràcies a un rebot, després d'un xut de Davids. Amb aquest resultat, el "goal average" dels dos equips estava igualat, i el Dépor seguia viu. L'argentí ha enviat una pilota al pal en la jugada següent. Tudor, que havia entrat feia 10 minuts, ha deixat l'equip gallec fora de la Champions amb un gol quan passaven dos minuts del temps reglamentari, amb un gran xut amb l'esquerra sense deixar que la pilota caigués a terra. El Manchester, ja classificat com a primer de grup, ha empatat a Old Trafford amb el Basilea, que si guanyés per 4 o més gols de diferència contra la Juventus en l'última jornada a Suïssa podria tenir opcions de passar a quarts, en comptes de l'equip piemontès. El Dépor és tercer amb els mateixos punts que el Basilea, quatre, però amb el "goal average" en contra amb la "Vecchia Signora".