Primera Divisió

El Dépor recupera el liderat provisional golejant l'Atlètic de Madrid per 5-1

El Deportivo de la Corunya va recuperar el liderat provisional de la Primera Divisió després de golejar un desdibuixat Atlètic de Madrid per 5-1. Els gallecs van ser molt superiors durant els 90 minuts i no van donar cap opció als matalassers, que amb aquesta nova derrota es troben a la part baixa de la classificació. En l'altre partit avançat d'aquesta jornada, Vila-real i Saragossa van empatar a un al Madrigal.

Deportivo, 5-At. Madrid, 1 Els homes de Javier Irureta van golejar l'equip matalasser i d'aquesta manera van recuperar el liderat provisional, a l'espera del partit de diumenge al Camp Nou. En un inici fulgurant, Fran va inaugurar el marcador en el minut 6 però poc després, Lequi va empatar pels visitants. Malgrat la igualtat inicial, el Dépor va ser molt superior i abans d'arribar-se al descans, Aguilera va marcar en pròpia porta desviant una centrada de Romero. A la represa, els locals van sentenciar el partit en els primers deu minuts de la segona part amb dos gols fets per Sergio i Pandiani, que continua amb la seva ratxa golejadora. Amb el partit decidit, els visitants es van quedar amb deu per l'expulsió de Javi Moreno. I en temps de descompte, Scaloni va arrodonir la festa a Riazor amb el cinquè i definitiu gol que deixa el Dépor com a nou líder i l'Atlètic de Madrid en una situació compromesa. El futur de Gregorio Manzano a la banqueta pot estar en perill. Vila-real, 1-Saragossa, 1 Al Madrigal, repartiment de punts per tots dos equips en un duel igualat i amb constants alternatives. El Vila-real es va avançar amb un gol de Víctor quan només es portaven cinc minuts de partit. Amb el marcador en contra, el Saragossa va estirar línies i va aconseguir empatar en el minut 23 amb una rematada espectacular de Villa, aprofitant un refús de Reina. A la segona meitat ja no es va moure el resultat, tot i que els dos equips van tenir les seves oportunitats, i es van haver de conformar amb l'empat definitiu. El Vila-real segueix sense guanyar a casa però continua invicte en el campionat després de sis jornades. Betis, 1-Ath. Bilbao, 1 Els verd-i-blancs van aconseguir empatar "in extremis" gràcies a un bonic gol d'Assunçao en l'últim minut del partit. En la primera meitat, tots dos equips van tenir clares ocasions per marcar, les més clares un xut de Joaquín, que va fallar incomprensiblement a porta buida, i una rematada de Yeste des de fora de l'àrea que es va estavellar al travesser. Quan no feia ni un minut de l'inici de la segona meitat, l'Athletic va fer el 0-1 amb un gol de Tiko, que va aprofitar una greu errada defensiva de Varela. A partir d'aquest moment, els bètics van assetjar la porteria d'Aranzubia i van trobar el premi de l'empat en l'últim minut amb un gran gol d'Assunçao, que va salvar com a mínim un punt pels homes de Víctor Fernández, que encara no saben el que és guanyar a casa aquesta temporada.