Actualitat blanc-i-blava

El davanter de l'Espanyol Jonathan Soriano, cedit al Poli Ejido fins a final de temporada

L'Espanyol i el Polideportivo Ejido han arribat a un acord per a la cessió del davanter blanc-i-blau Jonathan Soriano al conjunt d'Almeria pel que resta de temporada, segons que ha confirmat avui el club català. El punta espanyolista ja havia arribat a un acord fa uns dies amb el Poli Ejido de Segona A, rebutjant una oferta del Castelló, que també s'havia interessat pels seus serveis. Per la seva banda, el lateral Armando Sá marxa per jugar al Leeds anglès.

Actualitzat

Jonathan, que pràcticament no ha entrat en els plans del tècnic blanc-i-blau, Ernesto Valverde, seguirà ara la seva progressió en el conjunt andalús, actual vuitè classificat de la Segona Divisió i a cinc punts de l'ascens, on es retrobarà amb un altre membre del planter espanyolista, el migcampista Miquel Robusté, que l'Espanyol també va cedir al Poli Ejido a l'inici de temporada.

Armando Sá, al Leeds

Pel que fa a Armando Sá, aquesta tarda s'ha desvinculat de l'Espanyol. El lateral moçambiquès marxarà al Leeds anglès. El seu adéu s'havia convertit en una prioritat per a la secretaria tècnica de l'Espanyol, després que Valverde el declarés transferible en plena pretemporada.

Anar al contingut