Sant Joan Despí

El consell de la CCMA nomena Eugeni Sallent nou director de TV3

Televisió de Catalunya té nou director. El consell de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha nomenat Eugeni Sallent nou director de TV3 en substitució de Mònica Terribas.

RedaccióActualitzat
El consell de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha nomenat Eugeni Sallent nou director de Televisió de Catalunya sense cap vot en contra. Sallent substitueix Mònica Terribas, a qui el consell de govern ha volgut agrair i reconèixer la gestió els últims quatre anys.

El nou director es mostra partidari de continuar amb el model que ha portat TV3 a ser un referent en qualitat i lideratge i que serveixi de motor de la comunicació a Catalunya. Sallent aposta per comptar amb la gent de la casa per formar el seu equip en un context d'austeritat econòmica. En aquesta línia, Sallent ha manifestat: "El que hem de fer és optimitzar els recursos que tenim i treballar per continuar defensant aquest model tan bo que és TV3 i aprofitar una herència que és el pòsit de molta gent i de molt talent". I afegeix: "L'objectiu és continuar defensant aquest model".

Eugeni Sallent és llicenciat en Informàtica i màster en Direcció d'Empreses. Fins ara, ha estat director general de Radiocat XXI, el grup d'emissores del Grup Godó, format per RAC1 i RAC105, i vicepresident de l'Associació Catalana de Ràdio (ACR), que agrupa les emissores de ràdio privades a Catalunya. Aquest no serà el primer càrrec públic que ocupi el nou director de TV3, ja que els anys 90 va ser quatre anys gerent de Catalunya Ràdio.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut