El Bayern de Munic i l'Arsenal, a un pas dels vuitens de final de la Champions

El Bayern de Munic i l'Arsenal són els dos únics equips que fins ara no han perdut cap dels tres partits que han jugat aquesta temporada a la Lliga de Campions. Tres victòries que situen aquests equips a un pas per la classificació matemàtica pels vuitens de final. Aquesta nit el Bayern ha superat la Juventus (2-1) en el partit més emocionant de la jornada. Els italians feia nou partits que no perdien. L'Arsenal, per la seva banda, s'ha valgut de dos gols d'Henry per aferrar-se al liderat del grup B.

El Manchester United continua la seva marxa discreta per la Lliga de Campions, amb el segon empat en tres partits. Només l'empat del Vila-real el manté encara líder amb cinc punts. Paul Scholes ha vist la vermella al minut 63 per acumulació de dues grogues. Jugaven van Nistelrooy, Alan Smith, Giggs i Cristiano Ronaldo al davant, però els anglesos no han sabut moure el marcador. El Lilla fins i tot ha dominat als últims minuts. Al final, 0-0. El gran partit de la nit enfrontava el segon classificat de la Bundesliga amb el líder de la Serie A italiana. Possiblement ha estat el partit més vistós de la jornada. Al final el Bayern de Munic ha posat fi a les nou victòries consecutives de la Juventus (2-1). Deisler, en un greu error del porter Abbiati, ha marcat el primer gol del partit. Només set minuts després Demichelis ha aconseguit el segon dels alemanys. El marcador final, 2-1, l'ha situat en el minut 90 Ibrahimovic. També al grup A, a Viena, Portillo ha estat titular pel Bruges, però l'han substituït en el minut 70. I cinc minuts després ha arribat l'únic gol del partit. Ha estat obra del davanter croat Balaban. El Rapid es queda amb zero punts i un peu i mig fora de la competició. Primera victòria de l'Ajax de Danny Blind davant el Thun, que arribava crescut a Amsterdam. Yannis Anastasiou, migcampista grec de l'Ajax, ha marcat el primer gol, i Yannis Anastasiou ha sentenciat a la segona part. Thierry Henry ha tornat de la millor manera després de cinc setmanes lesionat. Ha entrat al minut 15 en el lloc de Jose Antonio Reyes i ha marcat els dos gols del partit. Dos gols de l'Arsenal que ensorren l'Sparta de Praga al pou del grup B. El català Cesc Fàbregas ha jugat fins al minut 89.