Hoquei Patins

El Barça torna a golejar l'Igualada i és a una victòria de revalidar el títol de l'OK Lliga

El Barça Excelent és més a prop de revalidar el títol de l'OK Lliga després de guanyar el segon partit de la final contra el BarnaWork Igualada per 6-2. Ha estat un matx molt semblant al de divendres, amb un clar domini dels homes de Carlos Figueroa, que al descans guanyaven per 2-0 amb dos gols de Borregán. Tot i la reacció de l'Igualada, el Barça ha sentenciat amb quatre gols més i només li falta una victòria per proclamar-se campió. El tercer partit de la final es jugarà el pròxim divendres al Pavelló de Les Comes.

Com va passar en el primer partit, el Barcelona ha estat molt superior a l'Igualada. Ja en el minut quatre, Borregán ha marcat el primer gol i aquest mateix jugador ha estat l'autor del segon, resultat amb el qual s'ha arribat al descans. El gol de l'igualadí Edu Fernández als dos minuts del segon temps semblava que donaria emoció al partit. Però la reacció del Barcelona ha estat fulminant i un minut més tard José Luis Paez ha fet el 3-1. Ramon Benito, en una gran jugada personal, ha estat l'autor del quart. I en menys d'un minut, en una gran exhibició barcelonista, Panadero i Borregán han establert el 6-1. En el tram final, David Cáceres ha fet el 6-2 definitiu. En acabar el partit els seguidors barcelonistes han volgut acomiadar-se de Gabi Cairo, que es retira aquesta temporada i pot haver jugat el seu últim partit al Palau Blaugrana.