Copa UEFA

El Barça supera el Brondby per 2-1 i es classifica per als vuitens de final

El Barça té cada cop més a prop la final de Göteborg. Els de Frank Rijkaard han superat els setzens de final de la Copa de la UEFA, i ho han fet sense necessitat de forçar la màquina, en vèncer el Brondby per 2-1. Els de Frank Rijkaard han inaugurat el marcador en el minut 30 de la primera part, amb gol de Luis García, després d'una assistència de Javier Saviola. El segon gol ha arribat 12 minuts després, quan Van Bronckhorst ha picat un córner que ha rematat de cap Cocu. Tot i tenir més oportunitats de gol, els blaugrana no han definit prou bé. El gol del conjunt danès ha arribat en el minut 84, obra de Nielsen.

Laudrup ha estat rebut amb indiferència al Camp Nou, mentre el Barça trigava mitja hora a reaccionar. Una gran passada de Saviola per a Luis García ha permès als blaugrana obrir el marcador amb un bon xut amb la cama esquerra. Aquest és el tercer gol del català en la Copa de la UEFA. L'avorriment s'ha esvaït del Camp Nou a tres minuts de la mitja part, en una rematada de cap de Cocu. El primer gol de l'holandès en la competició europea ha donat tranquil·litat a l'equip de Rijkaard. Poc després, Ronaldinho ha fabricat una -com sempre- gran jugada que Luis García ha estat a punt de transformar en el tercer gol, però no ha pogut ser. La llum d'alarma s'ha encès al Camp Nou en la segona part, quan semblava que Ronaldinho s'havia lesionat. Rijkaard l'ha canviat ràpidament per confirmar que el brasiler no tenia res greu. El Barça no ha afluixat i Saviola, amb un ball particular en el minut 31, ha estat a punt d'ampliar la diferència. La pilota ha marxat fora per poc. Però l'equip de Laudrup no volia deixar aquesta eliminatòria sense fer el gol de l'honor, i Nielsen, en la sortida d'un córner, ha establert el definitiu 2-1.