Actualitat blaugrana

El Barça sondeja Arxavin que declara que és seguidor del club blaugrana de tota la vida

El rus Andrei Arxavin és un dels jugadors pretesos per la secretaria tècnica del Barça. A més, el propi jugador ha reconegut, en la pàgina oficial de la UEFA, que és seguidor del Barça de tota la vida, que seria un somni jugar al club català i que en parlaran quan s'acabi l'Eurocopa. Campió de la UEFA amb el Zenit de Sant Petersburg, està sent una de les sorpreses d'aquesta Eurocopa i a més del Barça ja li han sortit altres pretendents. Això ha fet que el seu preu ja sigui superior als 13 milions de la clàusula inicial. Arxavin s'adequa al perfil que busca el Barcelona de jugador de banda esquerra i que arribi a la línia de fons, com també ho fa el valencianista David Silva.

Actualitzat

El jugador canari és un altre dels noms que també ha sonat per al nou equip de Guardiola i que també està brillant en aquesta Eurocopa amb la selecció espanyola.

Arxavin encaixa en el perfil buscat

Té galtones de Heidi, és el nom de moda de l'Eurocopa i pot fitxar pel Barça. Andrei Arxavin quadra amb el perfil de jugador que es vol per banda esquerra. Bàsicament, que tingui profunditat, que arribi a la línia de fons i que sigui capaç de centrar com toca. Exactament, el que va fer en el partit contra Holanda. En aquesta Eurocopa ha fet dos gols i dues assistències en només dos partits. Descartat David Silva per car -el València en demanava 25 milions d'euros-, el Barça busca respostes a diversos interrogants. Un, si és o no un jugador amb intermitències; dos, quina vida porta fora del camp, i tres, perquè no ha explotat fins ara. Acaba de fer 27 anys i és aquesta temporada on ha guanyat Lliga i UEFA amb el seu equip, el Zenit de Sant Petersburg.
Un any abans, però, ja havia estat escollit millor jugador de la Lliga russa.

Advocaat ja el dóna per perdut

El seu entrenador al Zenit, l'holandès Dick Advocaat, ha dit a la BBC anglesa que ja s'ha fet a la idea que Arxavin se n'anirà o a Anglaterra o a Espanya. Aquest dimarts, la premsa britànica també recull això: que Arxavin frena anar a l'Arsenal o al Manchester City perquè prefereix la Lliga espanyola, però que encara no ha rebut cap oferta formal de ningú. El primer preu de sortida per Arxavin és de 15 milions d'euros. Un fitxatge que, si es consumés, no afectaria per res el d'Emmanuel Adebayor com a 9, ni tampoc el del migcampista bielorús Alexander Hleb.

Anar al contingut