El Barça s'ha de conformar amb un empat en la visita al camp del Panathinaikos

El Barça s'haurà de conformar un empat sense gols en el tercer partit de la lligueta de la Lliga de Campions. Els blaugrana han dominat la possessió de la pilota, però han arribat en comptades vegades amb perill a la porteria de Galinovic. L'ocasió més clara l'ha tingut Samuel Eto'o a la segona part, però després de regatejar el porter grec ha estat incapaç d'introduir la pilota al fons de la xarxa. Messi, sense sort, ha entrat a la segona part igual que Motta, que ha jugat el primer partit de la temporada. Tot i l'empat, el Barça segueix líder del grup C.

Quan tothom donava per fet que Leo Messi seria titular, Frank Rijkaard ha decidit deixar-lo a la banqueta i ha fet jugar el suec Larsson. També s'ha quedat fora de l'onze inicial per primer cop aquesta temporada Oleguer, que ha donat entrada a Van Bommel. El Panathinaikos s'ha encarregat de posar la por al cos dels jugadors del Barça en els primers minuts de partit amb una jugada dins l'àrea blaugrana que Valdés, sense problemes, ha pogut controlar. El Barça ha tingut una bona oportunitat en el minut sis, quan Larsson ha donat una assistència a Eto'o, que no ha pogut batre el porter grec Galinovic. Els errors defensius del Barça han donat vida al Panathinaikos i Mantzios ha fet lluir Víctor Valdés després de superar Carles Puyol i quedar-se sol davant el porter blaugrana. A la segona part el Barça tampoc no ha acabat de millorar la imatge. Els de Frank Rijkaard han tingut controlada la possessió de la pilota, però tampoc no han pogut arribar amb claredat a la porteria contrària. Ho ha intentat Belletti des de la banda en nombroses ocasions i sense gaire encert. Poc després de començar la segona part, Rijkaard ha fet debutar aquesta temporada Thiago Motta. Ho ha fet per substituir un desafortunat Van Bommel que ha vist una targeta groga i no podrà jugar el pròxim partit de Champions. Des de la banda esquerra ho ha intentat Gio en el minut 65, però Galinovic ha atrapat el xut. Rijkaard ha volgut trobar amb Leo Messi el jugador determinant per obrir el marcador. L'ha fet entrat per un Larsson que s'ha anat apagant a mesura que han passat els minuts. El davanter argentí pràcticament no ha tocat la pilota. També Xavi ha abandonat el terreny de joc i el Barça ha buscat més arribada amb Iniesta. Quan faltaven 10 minuts per acabar el partit Eto'o ha tingut l'ocasió més clara per fer pujar el primer gol al marcador. El davanter camerunès s'ha quedat sol davant el porter de l'equip grec, i després de regatejar-lo no ha estat a temps de corregir la seva situació per marcar a porteria buida. Els defenses locals han tingut temps per cobrir l'espai lliure i el xut d'Eto'o ha sortit fora. Al final, cinquè empat del Barça en els deu partits que ha jugat aquesta temporada. Un empat que pot tenir una doble lectura: mal partit del Barça, però resultat correcte. Els blaugrana segueixen líders del grup C amb set punts. A l'altre partit d'aquest grup, empat entre l'Udinese i el Werder Bremen (1-1).