Eurolliga

El Barça perd al camp de l'Skipper, però manté el liderat a l'Eurolliga empatat amb el Benetton

El Barça de bàsquet va perdre el seu segon partit a l'Eurolliga 82 a 70 al camp de l'Skipper de Bolonya. El Barcelona, però, manté el liderat del grup, empatat ara amb el Benetton a sis victòries. De res van servir els 19 punts de Juan Carlos Navarro i de Gregor Fucka. Els triples i la velocitat dels italians van fer molt de mal a un Barça molt tou en defensa.

El Barça es va veure superat pels jugadors exteriors de l'Skipper, que sempre va manar en el marcador. Els blaugranes van tenir força problemes defensius per frenar la velocitat i el tir llunyà dels locals. L'argentí Carlos Delfino, per exemple, va anotar 18 punts abans del descans. Tot i així, l'equip de Pesic va remuntar un desavantatge de 10 gràcies a la inspiració de Navarro, amb tres accions consecutives. Gregor Fucka, ovacionat en la seva tornada a Bolonya, va tancar la primera part un aquest bàsquet "in extremis" que significava el 43 a 39. En el tercer quart, el base italià, Pozzeco, i els seus dos escortes van desbordar un Barça que no va corregir la defensa i que va encaixar 25 punts en 10 minuts. Bodiroga, sotmès a una defensa d'ajudes, només va convertir vuit punts. Un triple de De la Fuente tancava un parcial de 3 a 10 en el minut 35 en el millor moment del seu equip. Però, en l'intercanvi final de triples, l'Skipper, que en va transformar fins a 10, dos de Galanda en aquest tram decisiu, es va endur el partit. El Barça va fallar des de fora del perímetre en els últims quatre intents. Fucka i Navarro, amb 19 punts cadascun, van ser els màxims anotadors visitants.