Handbol

El Barça passa per sobre de l'Osca (41-21) en el comiat de Juanín Garcia com a blaugrana del Palau

El F. C. Barcelona ha vençut clarament l'Osca per 41 a 21 en l'últim partit com a blaugrana al Palau de l'extrem Juanín García. Tot i que els aragonesos han tingut els primers avantatges, el Barça els ha sentenciat en els últims minuts de la primera part i el començament de la segona.

El F. C. Barcelona ha vençut clarament l'Osca per 41 a 21 en l'últim partit com a blaugrana al Palau de l'extrem Juanín García. Els aragonesos han aprofitat la relaxació inicial del Barça, amb la lliga assegurada fa jornades, per dominar de sortida en el marcador. En el minut 18, però, l'entrenador Xavi Pascual ha demanat temps mort i ha donat entrada a Karabatic i Lazarov.

Els dos jugadors, ajudats per la velocitat de Víctor Tomàs, han firmat un parcial de 7 a 0. Al descans, el resultat era de 18 a 14. En la represa, el Barça no ha aixecat el peu de l'accelerador i ha sentenciat el xoc. En el minut 50, i amb un marcador de 35 a 18, el partit s'ha aturat per homenatjar Juanín. Els seus companys han lluït barbes postisses per a l'ocasió.