Barcelona

El Barça goleja l'Izvidac Ljubuski i es classifica per als vuitens de final de la Copa EHF

L'equip d'handbol del Barça s'ha classificat aquesta tarda per als vuitens de final de la Copa EHF, en superar sense cap problema l'eliminatòria de setzens contra l'equip bosnià de l'Izvidac Ljubuski. El Barça ja havia guanyat per quatre gols el partit d'anada, i avui, al Palau Blaugrana, ha derrotat l'adversari amb un resultat contundent, 39 a 19, que indica la gran superioritat de l'equip barcelonista. Fernando Hernández, amb vuit gols, ha estat el jugador més destacat de l'equip de Valero Rivera.

La victòria ha estat més fàcil del que s'esperava perquè la diferència entre tots dos equips és abismal i el Barça ha fet un entrenament amb públic davant l'Izvidac Ljubuski, el campió de Bòsnia, el qual ha superat clarament per 39 a 19. 20 gols que són 24 si es sumen als 4 d'avantatge del partit d'anada. El tècnic blaugrana, Valero Rivera, ha reservat de sortida jugadors com Enric Masip, que ha seguit el partit vestit de carrer, i el porter David Barrufet, que avui no ha jugat ni un minut i ha cedit tot el protagonisme al porter suec Ohlander que ha estat molt inspirat. Amb la classificació per als vuitens de final de la Copa EHF a la butxaca, Rivera ha fet un balanç molt positiu, sobretot del joc a la primera part, que s'ha acabat amb un clar 19 a 5 a favor del Barça. L'enfrontament també ha servit per veure en acció jugadors amb pocs minuts com el basc de només 18 anys Mikel, autor de 5 gols. El màxim golejador del Barça i del partit ha estat Fernando Hernández amb 8 gols, tres dels quals de penal. A la segona part, els metges han aconsellat descans per Antonio Ortega, amb molèsties als bessons. El malagueny necessita descans en mig d'un calendari atapeït de partits. Els jugadors esperaven més oposició dels bosnians, sobretot després del partit d'anada on van tenir més permisivitat arbitral. A més, tot ha quedat sentenciat amb el parcial de 15 a 2 en poc més de 20 minuts. Aquest partit de tornada dels setzens de final de la Copa EHF l'han vist uns 2 mil aficionats al Palau Blaugrana. Després de molts anys de jugar la Lliga de Campions, els blaugranes són els principals favorits per adjudicar-se aquest any la Copa EHF, competició que no figura en l'historial de la secció d'handbol del Barça.