Barcelona

El Barça, Carme Ruscalleda i Ona Carbonell, ambaixadors de Barcelona en 360 graus

RedaccióActualitzat

Els ulls de tot el món es giraran cap a Barcelona aquesta setmana amb la celebració del Mobile Word Congress. Però per fer més visible encara la ciutat als cinc continents, diferents personalitats del món de l'esport, la cultura i la moda faran d'ambaixadors a Twitter i Periscope.

Agrupats amb el hashtag #BCN360, la nedadora Ona Carbonell, el FC Barcelona, la xef Carme Ruscalleda o l'skater Danny Leon mostraran com viuen Barcelona a les xarxes. I ho faran amb vídeos en directe en 360 graus.

Dilluns, qui ho vulgui, podrà entrenar-se virtualment amb la capitana de l'equip de natació sincronitzada, Ona Carbonell.

A la tarda, l'amfitrió serà el FC Barcelona i qualsevol podrà assistir, des de casa seva, a una exclusiva visita guiada al Camp Nou.

Els aficionats a la moda aniran dimarts de la mà de la marca de llenceria Andrés Sardá pels seus tallers i showrooms en una ocasió única que permetrà descobrir com es crea una col·lecció des de la primera idea fins a la presentació a la passarel·la.

Dijous 2 de març, la xef Carme Ruscalleda, l'única xef amb 5 estrelles Michelin, obre les portes a mòbils i tauletes al seu restaurant a l'Hotel Mandarin. Desprès ella mateixa serà l'amfitriona d'una visita a algunes de les joies de la ciutat: la Pedrera i altres obres de Gaudí.

Per acabar la setmana, serà possible compartir emocions amb l'skater Danny Leon en un recorregut acrobàtic en 360 graus per la ciutat.

 

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut