El Barça capgira el marcador en cinc minuts i guanya la Copa d'Europa (2-1)

En només cinc minuts, el Barça ha capgirat el marcador i ara toca la Copa d'Europa amb els dits. Samuel Eto'o ha empatat la final davant l'Arsenal en el minut 76 després d'una combinació amb Henrik Larsson. Cinc minuts després, el suec ha donat una altra assistència a Belletti, que ha establert el 2-1.

El domini del Barça és aclaparador, però de moment no troba la manera d'empatar el partit. Rijkaard ha donat entrada a Iniesta i a Larsson per Edmílson i a Van Bommel per guanyar potencial ofensiu. Eto'o ha tingut la millor ocasió per empatar abans del descans, però la pilota ha acabat en el pal. L'Arsenal, que juga amb deu des del minut 17 per expulsió de Lehmann, s'ha avançat en el minut 37 amb una rematada de cap de Sol Campbell.

L'Arsenal s'ha avançat en el marcador en la final de la Copa d'Europa que disputa davant el Barça. El gol l'ha obtingut el central Sol Campbell en el minut 37 rematant de cap una falta inexistent. El gol té un mèrit afegit per l'Arsenal, que en el minut 17 s'ha quedat amb 10 jugadors sobre el terreny de joc per expulsió amb vermella directa del porter Lehmann per una entrada sobre Eto'o. El camerunès ha tingut la primera gran opció d'empatar i ha enviat la pilota al pal.

Tot i que l'Arsenal ha tingut les dues primeres opcions clares de gol amb dos xuts de Thierry Henry que ha aturat molt bé Víctor Valdés, la gran jugada del partit fins ara ha arribat en el minut 17: una gran passada de Ronaldinho ha deixat Eto'o sol davant el porter de l'Arsenal Lehmann. El camerunès l'ha driblat i Lehmann l'ha tirat a terra. Tot i que el Barça ha seguit la jugada i Giuly ha marcat, l'àrbitre ho ha resolt expulsant el porter de l'Arsenal.

Per part del Barça, la sorpresa en l'onze inicial és la presència de Van Bommel al costat de Deco al mig del camp, mentre que Iniesta i Xavi esperen la seva oportunitat a la banqueta. L'alineació del Barça està formada per Valdés, Oleguer, Puyol, Márquez, Gio, Edmílson, Van Bommel, Deco, Ronaldinho, Eto'o i Giuly.