Setanta artistes, la meitat catalans, formen el cartell del BAM. (Foto: BAM)
Setanta artistes, la meitat catalans, formen el cartell del BAM. (Foto: BAM)
Barcelona

El BAM celebra els 18 anys amb la meitat del cartell dedicat a la música independent catalana

El festival Barcelona Acció Musical (BAM) arriba enguany a la seva majoria d'edat amb un cartell format per setanta grups de música independent i "underground", la meitat catalans. Mishima, els valencians Obrint Pas, els novaiorquesos Anti-Pop Consortium, els britànics Everything is Everything i els madrilenys Hyperpotamus o Dubby Yond són alguns dels noms del cartell d'aquesta 18a edició, amb concerts gratuïts que coincidiran amb les festes de la Mercè.

Actualitzat
El BAM vol aprofitar el moment àlgid de la música catalana i així ho demostra el fet que la meitat dels grups siguin d'aquí. A banda dels populars Mishima, també hi actuaran el duet de pop folk Me and The Bees i Balkatalan Experience, així com altres grups emergents com Obeses, Gespa o Susan's Red Nipples.

De Madrid arriba al BAM Toundra; de Mallorca, Maika Makovski; d'Islàndia, Àlöf Arnald; del Marroc, Hindi Zahravos, i d'Itàlia i el Regne Unit, I Blame Coco, l'aventura musical de la filla de Sting.

Els organitzadors del festival n'han presentat aquest dijous el programa. Els concerts es faran en una desena d'espais i es recuperaran la plaça dels Àngels i la plaça de Joan Coromines. Els concerts es faran de manera paral·lela als actes que s'han preparat per a les festes de la ciutat de Barcelona.
Anar al contingut