Vilablareix

Dos morts en un accident múltiple a l'AP-7 en sentit nord a Vilablareix

Dues persones han quedat ferides greus i dues menys greus en una col·lisió múltiple que ha implicat quatre turismes, una furgoneta i un camió

Actualitzat

Dues persones han mort en un accident múltiple a l'autopista AP-7 a l'altura de Vilabrareix. La col·lisió ha implicat quatre turismes, una furgoneta i un camió que han tallat completament la via cap a les sis del matí.

Un dels vehicles ha cremat, com es veu en aquesta imatge cedida per Montse Blasco i s'ha interromput el trànsit en sentit nord.

Les victimes de l'accident són dos ocupants del cotxe que s'ha incendiat, el conductor i l'acompanyant del davant. Es tracta d'un noi de 21 anys de Girona i una noia de 25, de Salt.

També hi ha dues persones ferides greus i dues de menys greus que han estat traslladades a l'hospital Josep Trueta de Girona.

 

L'accident ha passat cap a les 6 del matí al quilòmetre 64,7, al terme municipal de Vilablareix, al Gironès. I se n'estan investigant les causes.

 

Els Mossos han hagut de tallar els quatre carrils i s'han format cues de fins a 7 quilòmetres. Per evitar i reduïr les retencions, Trànsit ha recomanat sortir de l'autopista per la sortida 8 Aeroport i Vilobí d'Onyar per continuar el trajecte per la Nacional II.

 

 

Al cap d'una hora i mitja de l'accident s'ha obert el pas de vehicles per un carril. El tall havia provocat fins a 7 quilómetres de cua. Cap a 3/4 de 10 s'han obert tots els carrils al trànsit, quan encara hi havia sis quilòmetres de retencions.

 

 

El trànsit s'ha normalitzat cap a les 10 del matí després que s'hagin pogut obrir tots els carrils.

 

 

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 6 de la matinada i s'hi han traslladat amb nou patrulles dels Mossos, els Bombers de la Generalitat  quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Encara era de nit, però l'autopista a aquelles hores ja anava força plena. A més de ser pont, molta gent ha aprofitat per marxar cap a Brussel·les en vehicles particulars, i per això molts han compartit la informació per xarxes per avisar del col·lapse de trànsit que s'hi ha format.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut