Barcelona

Domini del sol i del temps estable amb alguna nuvolada al nord-est

L'anticicló portarà aquest dijous un temps més estable a Catalunya i sense precipitacions. A la matinada, però, podrien produir-se alguns ruixats aïllats al Pirineu, que podrien caure en forma de neu per sobre dels 1.600 metres. En conjunt, el dia serà assolellat, sobretot a ponent i al sud. A les comarques de Girona i Barcelona i a la cara nord del Pirineu hi podrien aparèixer algunes restes de núvols. També a la Catalunya central, on, a més, podria haver-hi boira.

Actualitzat
A l'àrea del Pirineu i al nord-est, els núvols s'aniran dispersant i seran menys importants de cara a la tarda. L'anticicló que entrarà aquest dijous es farà encara més notable divendres. Les temperatures iniciaran un ascens que es notarà sobretot el cap de setmana.

Divendres serà assolellat i també podrien aparèixer algunes boires matinals, que es podrien repetir les primeres hores de dissabte.

Aquest temps més anticiclònic també arribarà a la Franja de Ponent, la Catalunya Nord, el Principat d'Andorra, el País Valencià i l'arxipèlag balear.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut