Berlín

Deutsche Telekom estudia suprimir 23 mil llocs de treball suplementaris fins al 2010

L'operador alemany de Telecomunicacions Deutsche Telekom estudia suprimir 23 mil llocs de treball suplementaris fins al 2010. Segons el diari "Bild Zeitung", que cita com a referència un document intern de la direcció de l'empresa, la reestructuració podria no aturar-se aquí. El document fa una estimació sobre el nombre de treballadors que necessitaria l'empresa per funcionar de manera competitiva i creu que n'hi hauria prou amb 93 mil. La portaveu de l'operador alemany ha indicat que, davant els canvis de la regulació i l'evolució tecnològica, no poden excloure suprimir llocs de treball.

Actualitzat

La portaveu d'aquest operador alemany de telecomunicacions, Ulrich Lissek, ha indicat a "Bild Zeitung" que el que ha dit l'empresa és que, davant els canvis de la regulació i l'evolució tecnològica, no poden excloure suprimir llocs de treball complementaris després del 2008. Deutsche Telekom té en aquests moments 167 mil empleats i ja fa un any que l'empresa va anunciar que suprimiria 32 mil llocs de treball fins al 2008.

El grup alemany passa per un mal moment. Perd clients en les seves activitats tradicionals de telefonia fixa a Alemanya, la divisió de serveis a les empreses trontolla i, pel que fa a la telefonia mòbil, només creix gràcies al mercat americà.


Anar al contingut