Pla general d'alguns dels objectes recuperats pels Mossos d'Esquadra al domicili del detingut. Imatge del 17 d'agost del 2016. (Horit…
Pla general d'alguns dels objectes recuperats pels Mossos d'Esquadra al domicili del detingut. Imatge del 17 d'agost del 2016. (Horitzontal)

Detingut per una vintena de robatoris a l'interior de vehicle comesos a la ciutat de Lleida

ACN Lleida.-Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts un veí de Lleida, de 40 anys i originari del Marroc, com a presumpte autor d'una vintena de robatoris a l'interior de vehicle. Les últimes setmanes, els mossos van detectar un increment rellevant en les denúncies per robatoris a vehicles al voltant del barri de Templers-Escorxador de la ciutat de Lleida. El assalts van tenir lloc majoritàriament de nit i els carrers més afectats serien Lluís Companys, Roca Labrador i la zona baixa de rambla Aragó. La policia va obrir una investigació i va establir un dispositiu per tal de detectar al presumpte autor dels fets, ja que tot apuntava que viuria en algun dels carrers afectats. Finalment, el van detenir dimarts a la tarda al carrer Tallada. Els mossos han pogut recuperar a l'amagatall que l'home utilitzava com a domicili nombrosos objectes que presumptament provindrien de diferents robatoris en vehicles.

Dimarts al matí, el agents van detectar per la zona de Templers-Escorxador un home conegut pel cos per tenir ja antecedents per fets similars. Els investigadors van constatar que viuria en un amagatall construït en el descampat central d'una illa d'edificis del carrer Lluís Companys de Lleida. A última hora de la tarda, els mossos van veure com sortia del descampat, carregat amb una bossa plena d'objectes, i pujava per rambla Aragó fins accedir al casc antic. En arribar al carrer Tallada, agents de la Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), el van aturar. L'home va intentar amagar el que van resultar ser dues pedres de bugia, emprades per trencar vidres. Dins la bossa els agents van trobar sis ràdio-cd de vehicles i un mans lliures. L'home va quedar detingut com a presumpte autor de robatori a interior vehicle. Aquest dimecres al matí els mossos han efectuat una entrada i perquisició a l'amagatall, que utilitzava com a domicili. A l'interior els agents han pogut recuperar nombrosos i variats objectes que provindrien, presumptament, de robatoris en interior de vehicle com ara ulleres de sol, carregadors de cotxe, bosses i motxilles, ràdio-cd, cables i memòries usb, eines, rellotges, un fonendoscopi i altres objectes menors. Després d'analitzar el material recuperat i de les denúncies rebudes, hores d'ara els investigadors l'han pogut relacionar amb vint robatoris. La investigació continua oberta i no es descarten noves imputacions. El detingut, amb antecedents per fets similars, passarà properament davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Anar al contingut