Prat de Llobregat

Detingut per extorsionar treballadors d'una mateixa cadena comercial al Prat de Llobregat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home sospitós d'extorsionar diversos treballadors d'una mateixa cadena comercial del Prat de Llobregat. El detingut els exigia el pagament de 2.000 euros en un bústia situada en un terrat del mateix municipi.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 46 anys com a presumpte autor de diverses extorsions a treballadors de tres comerços de la mateixa cadena situats al Prat de Llobregat. El 17 d'abril al matí diversos treballadors dels tres establiments van rebre una carta anònima on se'ls demanava que dipositessin 2.000 euros en una bústia que era al terrat d'un edifici d'aquesta mateix població. A les cartes, que tenien el mateix text i format, se'ls alertava que si no entregaven els diners, el detingut emprendria represàlies contra ells i els seus familiars a més d'informar-los que tenien controlats tots els seus moviments i que estaven sent gravats amb càmeres de videovigilància.

Els agents van inspeccionar el terrat de l'edifici on presumptament hi havia la bústia on les víctimes havien de deixar els 2.000 euros i la van trobar. A més, durant el visionat de les càmeres de seguretat d'aquest edifici van poder veure com l'autor col·locava la bústia. Els Mossos van iniciar una investigació que els va portar a localitzar i detenir el 23 d'abril, al seu domicili, al sospitós. Després de la detenció els agents van escorcollar el domicili i van trobar més proves que l'incriminaven, com ara la mateixa roba que duia quan va instal·lar la bústia al terrat.

L'autor dels fets estava en llibertat condicional després d'una condemna a presó per delictes contra la salut pública i ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.
Anar al contingut