Detingut per cultivar marihuana en una masia de Riudecanyes

Detingut per cultivar marihuana en una masia de Riudecanyes

Detingut per cultivar marihuana en una masia de Riudecanyes

Pla general de les plantes de marihuana intervingudes pels Mossos d'Esquadra a l'interior d'una piscina en desús d'una masia de Riudecanyes, al Baix Camp. Imatge publicada el 3 d'octubre de 2016. (Hor

Pla general de les plantes de marihuana intervingudes pels Mossos d'Esquadra a l'interior d'una piscina en desús d'una masia de Riudecanyes, al Baix Camp. Imatge publicada el 3 d'octubre de 2016. (Horitzontal)

ACN Riudecanyes.-Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Riudecanyes (Baix Camp) de 41 anys i de nacionalitat espanyola com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. El passat dimecres 28 de setembre una dotació policial que feia patrullatge preventiu per la partida de Pedres d'aquest municipi va notar una forta olor de marihuana i va visualitzar diverses plantes de marihuana a l'interior d'una masia. Un cop van accedir a l'immoble, els agents van constatar que a l'interior d'una piscina en desús hi havia 62 plantes de marihuana, amb un pes brut aproximat de 34,5 quilos i, en un hivernacle annex a la casa, van localitzar 420 esqueixos, caixes amb cabdells de marihuana preparats per vendre, 53 plantes de marihuana en procés de creixement, 81 plantes que s'estaven assecant i estris per afavorir el seu creixement i assecatge. Davant d'aquests fets els Mossos van detenir la persona que vivia al domicili. L'arrestat, que tenia antecedents, va quedar en llibertat després de declarar a comissaria, amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.