Dispositiu policial a Salou després de la mort d'un home el 31 de juliol
Dispositiu policial a Salou després de la mort d'un home el 31 de juliol
Salou

Detingut el presumpte autor de l'homicidi d'un home a Salou al juliol

Els Mossos també han detingut un altre home com a suposat encobridor

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres a Valls el suposat autor de l'homicidi imprudent d'un home que va morir després de ser agredit a Salou el 31 de juliol. Segons han informat els Mossos, els agents també han detingut, en aquest cas com encobridor, un dels acompanyants del suposat agressor durant la pallissa mortal de la qual va ser objecte la víctima, un home senegalès de 33 anys.

Els dos detinguts, de 23 i 34 anys, són de nacionalitat espanyola i no tenien antecedents, la qual cosa que ha dificultat la investigació policial. Els Mossos d'Esquadra mantenen oberta la investigació, en la qual no es descarten més detencions. El cas es manté sota secret de sumari.

El crim es va produir cap a dos quarts de nou del matí del dia 31, després d'una baralla en l'epicentre de l'oci nocturn del municipi. La víctima, Moudrou M. N., va morir després de rebre un fort cop de puny al carrer. Les imatges gravades per les càmeres de vigilància de la zona mostren com quatre individus van abordar la víctima al carrer. Dos d'ells van participar activament en l'agressió, mentre que els altres dos van mantenir una actitud més passiva.

Anar al contingut