Blanes

Detingut després d'entrar a la força en un pis de Blanes i quedar-s'hi diversos dies

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Blanes Sergio D.M., de 29 anys, que presumptament va entrar en un domicili on va passar diversos dies i es va emportar el menjar que hi havia al rebost. Gràcies a aquesta detenció s'ha pogut saber que el jove també havia comès altres robatoris i furts. El detingut va robar una bicicleta valorada en 4.800 euros d'un aparcament i també va realitzar diversos furts a diferents establiments comercials.

Actualitzat

El primer dels robatoris va tenir lloc el 12 de desembre passat, quan el detingut va entrar en un habitatge forçant la finestra del balcó. S'hi va quedar durant diversos dies i se'n va anar amb el menjar del rebost.

El segon robatori va tenir lloc el 14 de febrer, quan el presumpte lladre va accedir a un aparcament privat del qual va sostreure una bicicleta valorada en 4.800 euros.

En els furts, que el detingut realitzava sempre de la mateixa  manera, el sospitós entrava en establiments comercials, s'interessava per algun dels productes amb la intenció d'adquirir-lo o simplement d'informar-se i, després d'establir un clima de confiança amb el venedor, aprofitava un descuit per treure-li la bossa. A continuació, desapareixia precipitadament amb l'excusa que tenia el cotxe mal aparcat o que havia rebut una trucada urgent.

Després d'investigar els esmentats fets, els agents van detenir Sergio D.M. com a autor dels furts. Arran de la detenció, van identificar-lo com a presumpte autor de dos robatoris amb força.

Anar al contingut