Detingut al desembre un monitor que treballava als Maristes de Sants-les Corts per un altre cas de presumptes abusos

El noi, d'uns 30 anys, treballava al col·legi d'infantil i Primària de Sants-les Corts al carrer Antoni Capmany

RedaccióActualitzat

Els Mossos van detenir fa aproximadament un mes un monitor, d'uns 30 anys, i sense antecedents penals, per haver abusat presumptament com a mínim d'un menor.

El director del col·legi Maristes Sants-les Corts, que estan en dos edificis però sota la mateixa direcció, Raimon Novell, ha declarat que la seu del carrer Antoni Capmany "va apartar el monitor el mateix dia" que es va assabentar dels suposats abusos sexuals a menors.

Novell ha explicat que va activar "immediatament" el protocol intern de protecció de menors, que no ha concretat, i es va posar en contacte amb l'entitat que gestionava les pràctiques d'aquest monitor, que portava 17 dies treballant al col·legi.

Segons ha explicat Novell, la direcció del centre ha denunciat a Mossos d'Esquadra els fets el desembre, dos dies després de conèixer-los i després ha denunciat una de les famílies afectades, tot i que "n'hi ha diverses més", ha dit el director.

Els Mossos investiguen aquest cas del centre dels Maristes a Sants al marge de les indagacions sobre els abusos d'un exprofessor de Gimnàstica al centre del col·legi de Sants-les Corts del carrer Vallespir, dedicat a l'ensenyament de Secundària i Batxillerat.

Actualment el detingut està en llibertat amb càrrecs amb la imposició de diverses mesures cautelars.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut