Màlaga

Detinguda una dona per maltractar i amenaçar el seu exmarit a Màlaga

En contra d'allò que acostuma a ser tristament habitual, en aquesta ocasió ha estat un home la víctima de maltractaments en l'àmbit familiar, la coneguda com violència domèstica. Es tracta d'un malagueny suposadament agredit i amenaçat per la seva exdona, de 41 anys. La presumpta agressora ha estat detinguda per la Policia Local de Màlaga acusada d'un delicte de maltractaments.

Actualitzat

La dona va clavar diverses bufetades a la seva exparella i després el va amenaçar per telèfon assegurant que es dirigia al seu domicili per calar-hi foc. L'home va avisar la policia i els agents van comprovar que la porta del domicili estava esgarrapada, el timbre arrencat i el vidre de davant del seu cotxe, trencat amb una pedra.

A més, l'home agredit va rebre una trucada de la dona mentre els agents el traslladaven a un centre sanitari perquè li practiquessin un reconeixement mèdic. Els policies van poder sentir a través del mans lliures les amenaces de la dona.

L'arrestada tenia una ordre d'allunyament que li prohibia acostar-se al seu exmarit a menys de 50 metres durant sis mesos.

Un detingut a Guadalajara

La Policia Nacional ha detingut un home de 49 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments. La detenció s'ha produït després que la seva companya sentimental s'ha precipitat des del seu domicili, situat en un tercer pis, després d''una forta baralla. Fonts policials han confirmat que la víctima, que està ingressada a l'Hospital Universitari de Guadalajara, no havia presentat mai cap denúncia contra la seva parella.

Anar al contingut