Barcelona

Detenen un conductor que va fugir després d'atropellar un mosso d'esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut un conductor que diumenge passat va fugir després d'atropellar l'agent que li havia donat l'alto. El conductor circulava temeràriament per una zona exclosa al trànsit a causa d'un accident i s'havia saltat la retenció provocada pel mateix accident. Segons fonts policials, el detingut és Miguel C.A., de 20 anys i veí del Prat de Llobregat. De moment ha quedat citat per declarar davant del jutge acusat d'un delicte de conducció temerària.

Actualitzat

Tot va succeir cap a les 6.40 de la matinada de diumenge al quilòmetre 52,5 de l'autopista del Garraf (C-32). Una patrulla dels Mossos assistia el conductor d'un cotxe de lloguer sense assegurança que havia tingut un accident en el carril esquerre de l'autopista.

Els agents van tallar el trànsit en sentit nord per treure el vehicle. Mentre es feia l'operació es va formar una retenció. Va ser llavors quan un Renault-19, conduït pel detingut, Miguel C.A., va començar a avançar la cua que s'havia format per la zona exclosa de circulació a l'autopista.

Els policies li van indicar que s'aturés, però en comptes de fer-ho, en acostar-se als mossos, va accelerar bruscament. En aquell moment va ser quan va atropellar l'agent, que va ser colpejat pel vehicle. De fet va haver de saltar per evitar ser atropellat de ple. El conductor va decidir fugir.
Finalment, ha estat gràcies a la col·laboració de la Policia Local que el conductor ha estat arrestat i posat a disposició judicial.

Anar al contingut