La A-2 a Sils, on va passar l'atropellament de la noia
La A-2 a Sils, on va passar l'atropellament de la noia
Sils

Detenen un conductor que va atropellar i arrossegar una motorista 150 metres a Sils

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut el conductor d'un vehicle que va atropellar una motorista i va fugir. Els fets van passar el 7 de febrer a l'autovia A-2 a Sils, a la Selva.

La víctima, que explica que "va salvar la vida de miracle", va iniciar una campanya per trobar el conductor que la va atropellar.

Entre altres accions, la noia va escriure una carta al Diari de Girona on relatava com havia succeït l'accident, i on reconeixia que la moto li "havia salvat la vida".

L'home la va envestir i la va arrossegar uns 150 metres. Malgrat l'impacte, el conductor del turisme no va afluixar la marxa i finalment es va donar a la fuga sense auxiliar la dona.

Els Mossos van localitzar a la zona restes del cotxe que havia provocat l'accident, cosa que els va permetre determinar que es tractava d'un turisme Ford Focus de color negre, tal com explicava la noia.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, el suposat autor dels fets va ser detingut aquest dissabte. Està acusat d'un delicte d'omissió del deure d'auxili, un altre de conducció temerària i per haver originat un greu risc per a la circulació.

Es tracta d'un home de 30 anys, veí de Banyoles, al Pla de l'Estany. Ha passat a disposició judicial i ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Anar al contingut