Exterior del bar on s'ha produït l'agressió. (Foto: ACN)
Exterior del bar on s'ha produït l'agressió. (Foto: ACN)
L'Ametlla de Mar

Detenen tres persones per la mort d'un home en una discussió a l'Ametlla de Mar

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones com a presumptes autors de la mort d'un home a l'Ametlla de Mar, al Baix Ebre. Els tres detinguts, joves d'entre 21 i 27 anys, són veïns de la població.

RedaccióActualitzat
Els fets van passar aquest divendres cap a dos quart de dotze de la nit als afores d'un bar del carrer Cervantes. La policia va rebre un avís i va trobar un home ferit d'arma blanca estirat a terra.

Segons els testimonis hi havia hagut una discussió que havia acabat amb una baralla. La víctima va ser trasllada a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, on finalment va morir.

Els detinguts són tres joves de 21, 26 i 27 anys, veïns de l'Ametlla. Un dels arrestats seria l'autor de l'agressió amb arma blanca que va causar la mort a l'home. Els seus dos companys haurien estat detinguts també per encobrir els fets. La policia manté oberta la investigació.

Queixes dels veïns

La baralla ha tingut lloc al carrer Cervantes, una zona del barri antic on es concentren establiments musicals i d'oci. Els veïns lamenten la mort de l'home i es queixen de les molèsties nocturnes que han de suportar durant tot l'any.
Anar al contingut