Les detingudes oferien T-10 falsificades a 5 euros, la meitat del preu original
Les detingudes oferien T-10 falsificades a 5 euros, la meitat del preu original
Barcelona

Detenen dues persones a Barcelona per vendre T-10 falsificades

Les detingudes simulaven que eren venedores ambulants de bijuteria i complements

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts dues dones que presumptament venien targetes de transport T-10 falsificades a Barcelona. Les detingudes, de 29 i 43 anys, anaven pels mercats municipals simulant que eren venedores ambulants de bijuteria i complements de roba. Però, en realitat, quan s'hi acostaven els possibles compradors, els oferien les T-10 a cinc euros, la meitat del preu original. A més, treballaven de manera organitzada: mentre una captava els clients i les vendes, l'altra feia tasques de vigilància.

Els Mossos, en detectar la presència de les dones als mercats del districte de Nou Barris, van establir un dispositiu de vigilància. Quan les van detenir, els van trobar 22 targetes T-10 falses i diversos bitllets fraccionats. A més, els investigadors van comprovar que les falsificacions tenien un bon nivell d'especialització, amb petits detalls que feien que s'assimilessin al màxim possible a les targetes originals.

A les detingudes se'ls atribueixen delictes de falsificació de document mercantil i estafa i estan a l'espera de passar a disposició judicial.

Anar al contingut