Alguns dels veïns de l'immoble amb risc de despreniments, durant el trasllat (@Cati_Tarragona)
Alguns dels veïns de l'immoble amb risc de despreniments, durant el trasllat (@Cati_Tarragona)
Tarragona

Desallotjades cinc famílies d'un edifici de Bonavista, a Tarragona, pel risc d'ensorrament

A tres famílies se'ls han facilitat pisos de l'Ajuntament per a emergències socials i les altres dues han preferit anar a casa d'amics i familiars

RedaccióActualitzat

Cinc famílies del barri de Bonavista, a Tarragona, aquest dilluns han deixat el pis on viuen per perill d'ensorrament. Divendres van rebre l'avís de l'Ajuntament que, si no apuntalaven els pisos per evitar despreniments, haurien d'abandonar l'edifici al cap de 72 hores. És per això que els afectats s'han passat el cap de setmana fent bosses per endur-se les seves pertinences.

Al bloc, hi viuen cinc famílies que ja fa més d'un any que tenen esquerdes als pisos. A tres famílies se'ls han facilitat pisos de l'Ajuntament per a emergències socials i les altres dues han preferit anar a casa d'amics i familiars.

Els propietaris asseguren que els problemes de l'edifici són culpa dels moviments de terres que hi ha a la zona i reclamen més ajuda de l'administració. El consistori, en canvi, creu que han de ser els mateixos propietaris desallotjats els qui busquin solucions per als problemes tècnics que té l'immoble. L'Ajuntament s'ha compromès a mantenir la cessió de pisos socials per a totes les famílies afectades el temps que faci falta.

Anar al contingut