Cristiano Ronaldo i Ribéry no van participar en els amistosos de Portugal i França. (Fotos: Reuters)
Futbol

Cristiano Ronaldo i Ribéry continuen amb molèsties i preocupen els seus seleccionadors de cara al Mundial

Algunes de les potencials grans figures del Mundial arriben al Brasil justes de forces. Entre elles Cristiano Ronaldo, vigent Pilota d'Or europeu, i Franck Ribéry, que va guanyar la Pilota de Bronze.

Actualitzat

Algunes de les potencials grans figures del Mundial arriben al Brasil justes de forces. Entre elles Cristiano Ronaldo, vigent Pilota d'Or europeu, i Franck Ribéry, que va guanyar la Pilota de Bronze.

El portuguès va forçar per jugar la final de la Lliga de Campions amb el Reial Madrid però des de que es va incorporar a la concentració de la selecció portuguesa encara no s'ha entrenat amb els seus companys i, òbviament, no va jugar ni un minut en l'amistós davant Grècia del diumenge (0-0).

El seleccionador Paulo Bento va apuntar el divendres que "no hi ha data per la seva incorporació als entrenaments" tot i que les últimes proves que li van fer els serveis mèdics de la federació portuguesa apunten cap a una evolució dels seus dolors a la part posterior de la cuixa dreta. Amb tot, no se sap si estarà a punt pèl debut de Portugal, el 16 de juny davant Alemanya.

Ribéry, sense data de reaparició

També a la delegació francesa hi ha preocupació al voltant de la seva estrella, Franck Ribéry, que pateix problemes recurrents a l'esquena. El davanter del Bayern de Munic no va participar en l'amistós davant el Paraguai (1-1). A França no donen gaires pistes sobre l'estat real del seu davanter, i ja hi ha qui dubta que pugui estar punt per la primera fase del Mundial.

Cristiano Ronaldo i Franck Ribéry s'afegeixen a la llista de jugadors cridats a jugar un paper fonamental en el Mundial del Brasil però que arriben a la cita amb molts interrogants sobre el seu rendiment. Luis Suárez, operat la setmana passada del genoll, o Radamel Falcao, que està apurant el termini de recuperació d'una llarga lesió, són altres exemples.  

Anar al contingut