Un bomber des del camió grua amb una mànega ruixant la zona afectada per l'incendi a la nau de Coca-Cola de Montornès del Vallès. Imatge del 2 …
Un bomber des del camió grua amb una mànega ruixant la zona afectada per l'incendi a la nau de Coca-Cola de Montornès del Vallès. Imatge del 2 de maig del 2017.

Controlat l'incendi de la planta de Coca-Cola a Montornès del Vallès

ACN Montornès del Vallès.-Els Bombers de la Generalitat han controlat a tres quarts de dues d'aquest dimecres a la matinada l'incendi que aquest dimarts al vespre ha afectat la planta de Coca-Cola de Montornès del Vallès (Vallès Oriental), situada al polígon Can Buscarons. Aquest matí dues dotacions remullen la planta. El foc, que no ha causat ferits, ha afectat una nau de 600 metres quadrats, on s'emmagatzemen els recanvis de la zona de producció, sectoritzada de la resta de la instal·lació de l'empresa, on han cremat plàstics, gomes, cautxú i eines. Les naus del costat, que corresponen a la zona de producció de l'empresa no s'han vist afectades pel foc. Segons els Bombers de la Generalitat, les tasques d'extinció dels efectius, tant des de l'exterior com des de l'interior, i el correcte funcionament de les mesures de prevenció han impedit que les flames es propaguessin.

Al lloc s'hi van desplaçar fins a 17 dotacions dels Bombers (11 vehicles d'aigua, 2 autoescales i 4 vehicles lleugers de comandament i coordinació), efectius dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Local, de Protecció Civil i sanitaris del SEM (Sistema d'emergències Mèdiques) amb caràcter preventiu.

Anar al contingut