Badia del Vallès

Condemnen un regidor de Badia del Vallès a un any de presó per distribuir material pedòfil a internet

El regidor de Cultura, Infància i Habitatge de Badia del Vallès l'han condemnat a un any de presó per distribuir material pedòfil a internet. El regidor assegura que només volia saber com funcionaven aquestes xarxes socials a internet. Els fets van passar fa quatre anys. Enrique Sánchez va ser acusat d'accedir a dues xarxes de missatgeria on s'hi penjaven fotografies de nens despullats, i la policia va interceptar el seu accés a la xarxa. En declaracions a Catalunya Informació, el mateix Enrique Sánchez ha afirmat que no tenia cap mala intenció i que només volia saber com funcionaven les xarxes socials.

Actualitzat
El jutge ha concedit la suspensió de la pena privativa de llibertat per un termini de dos anys perquè el condemnat no té antecedents, és a dir, que no anirà a la presó.

El consistori destitueix el regidor

L'Ajuntament de Badia del Vallès ha comunicat aquest divendres que han destituït del càrrec Enrique Sánchez després que s'ha conegut la condemna per distribuir material pedòfil a través d'internet.

Segons s'informa en el comunicat de l'equip de govern, les carteres que fins ara tenia Sánchez les assumirà momentàniament l'alcaldessa de la ciutat, Eva Menor, "fins a la propera redistribució del cartipàs municipal".
Anar al contingut