Audiència Provincial de Barcelona
Audiència Provincial de Barcelona
Sant Adrià de Besòs

Condemnats dos germans a 16 i 13 anys per matar un veí a Sant Adrià

L'Audiència Provincial de Barcelona condemna els dos germans pels delictes d'assassinat i tinença il·lícita d'armes

RedaccióActualitzat

L'Audiència de Barcelona ha condemnat dos germans a penes de 16 i 13 anys i mig de presó per assassinar un veí de Sant Adrià de Besòs després d'una discussió originada en el transcurs d'una manifestació contra l'ocupació il·legal de pisos a la zona.

En la seva sentència, l'Audiència condemna els dos germans pels delictes d'assassinat i tinença il·lícita d'armes, d'acord amb el veredicte del jurat popular que els va jutjar.

La sentència declara provat que l'acusat Eusebio Amador, que havia ocupat il·legalment un pis del barri de Sant Adrià de Besòs, es va discutir, el novembre del 2015, amb la víctima. Tot va passar en el transcurs d'una manifestació contra la usurpació d'habitatges.

L'altercat originat per la discussió va ser dissolt per la policia, però posteriorment tots dos van tornar a enfrontar-se a les portes d'un bar del barri, quan la manifestació ja havia acabat.

Després d'aquesta segona discussió, Eusebio Amador, al costat del seu germà Simón, van abordar el veí, que es trobava "totalment desprevingut i desarmat", i el van agredir i apunyalar amb una navalla de 22 centímetres de full i una altra arma, fins a causar-li la mort.

Anar al contingut