Madrid

Condemnat un home per llançar cadells de gat des de la finestra del seu cotxe en marxa

Una sentència d'un jutjat de Madrid condemna un home a 30 dies de multa per llançar per la finestra d'un cotxe en marxa uns cadells de gat. Els fets van passar el 4 de juny del 2006 al terme municipal de Colmenar Viejo, a Madrid. El condemnat, que havia trobat tres cadells de gat a la seva finca, els va introduir al seu cotxe i durant un trajecte a gran velocitat va anar llançant els felins per la finestra dreta del vehicle. Els fets van ser denunciats per l'associació protectora d'animals El Refugio.

Actualitzat

Van ser testimonis de l'acció, ja que viatjaven en un altre vehicle darrere del que conduïa el condemnat, els que es van posar en contacte amb l'associació protectora d'animals, que va denunciar els fets davant el jutjat d'instrucció número 1 de Colmenar Viejo.

En la sentència, la jutge del cas constata l'autoria dels fets, així com que un dels animals "va morir en ser atropellat pel vehicle que circulava al darrere".

El president de El Refugio, Nacho Paunero, ha mostrat la seva satisfacció per la condemna, ja que amb la sentència s'avança "més en la protecció animal" i s'anima tothom "a denunciar qualsevol situació de maltractament".

Anar al contingut